Unika chokladpraliner med god smak

Räck upp en hand om du älskar choklad, räckte du upp handen? Då har jag det perfekta stället för dig. Dagens inlägg ska nämligen handla om företaget Ljungs Goa AB och deras gårdsbutik i Arboga, jag kan börja med att nämna att de har chokladhantverk att erbjuda.

Första gången jag besökte det här företaget och deras gårdsbutik var för snart ett år sedan, då jag såg en skylt på vägen hem från min mamma och valde att svänga in där för att se vad de hade att erbjuda. Jag har sett mycket av deras chokladhantverk och deras fina praliner, därför valde jag att köpa några olika chokladpraliner till en tjejkväll jag hade med några väninnor för någon vecka sedan. Jag tyckte det skulle vara roligt för dem att testa unika praliner som dessutom är riktigt goda, jag köpte med mig några olika till mig och mina vänner. Vi alla är chokladälskare och uppskattar verkligen god choklad, vilket gjorde att alla älskade de praliner jag hade köpt med mig från denna gårdsbutik i Arboga. Jag vet att många av mina väninnor har svängt inom och köpt med sig praliner när de åkt förbi butiken, de var verkligen tacksamma över att jag hade introducerat det här företaget för dem. Av den anledningen vill jag även dela med mig om denna gårdsbutik i Arboga för att ni där ute som också älskar chokladpraliner kan vända er till dem för att få fina och goda små praliner till eftermiddagsfikan. Jag skulle verkligen tycka det var roligt att läsa vad ni tycker om dem efter att ni testat dem, lämna gärna en kommentar om din uppfattning om butiken och pralinerna.